Recepty

Recepty > ostatní > kanapky s kaviárem

Kanapky s kaviárem

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

chléb, mořská sůl, máslo, kaviár, citron, kapie, čerstvá zelená petrželka kudrnka

Postup přípravy:

Z plátku chleba vypíchneme tvořítkem kanapku, potřeme ji našlehaným máslem lehce ochuceným mořskou solí. Část másla vložíme do zdobicího cukrářského sáčku a kanapku obstříkneme tak, aby nám uprostřed zbylo místo na kaviár. Toto místo plníme kaviárem a dozdobíme oloupaným citronem, kapií a petrželkou kudrnkou.

Další recepty:
Zelná polévka s uzeným masem a na kostičky nakrájenými brambory.
Kanapky s uzeným lososem ze kterého vytvoříme kornoutek, do kterého vložíme okurku.
Nakládaný sýr necháme několik dní.
Kanapky s lučinou ozdobíme ořechem a petrželí.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Zelné závitky plněné mletým masem čtvrt hodiny pečeme.
Grilovaní pstruzi s opečenými brambory.
Bramborový salát se sýrem a šunkou rozdělíme na talíře.
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Cuketové zelí dusíme.
Dijonské brambory ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Zelné závitky s mletým masem a rýží

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo kanapky s kaviárem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.