Recepty

Recepty > ostatní > kanapky s uzeným pstruhem

Kanapky s uzeným pstruhem

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

tmavý toustový chléb, máslo, uzený pstruh (vykostěné filátko bez kůže), žlutá paprika, kyselá okurka, čerstvá petrželka kudrnka

Postup přípravy:

Z tmavého toustového chleba vypíchneme tvořítkem kanapku, kterou potřeme našlehaným máslem a ozdobíme kouskem uzeného pstruha, kouskem žluté papriky, kyselou okurkou nakrájenou do vějířku a petrželkou.

Další recepty:
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Kanapky s lučinou ozdobíme ořechem a petrželí.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Grilovaní pstruzi s opečenými brambory.
Kanapky s uzeným lososem ze kterého vytvoříme kornoutek, do kterého vložíme okurku.
Cuketové zelí dusíme.
Dijonské brambory ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Zelná polévka s uzeným masem a na kostičky nakrájenými brambory.
Nakládaný sýr necháme několik dní.
Zelné závitky plněné mletým masem čtvrt hodiny pečeme.
Bramborový salát se sýrem a šunkou rozdělíme na talíře.
Zelné závitky s mletým masem a rýží

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo kanapky s uzeným pstruhem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.