Recepty > ostatní > kanapky s uzeným pstruhem
Suroviny potřebné pro přípravu jídla:
tmavý toustový chléb, máslo, uzený pstruh (vykostěné filátko bez kůže), žlutá paprika, kyselá okurka, čerstvá petrželka kudrnka
Postup přípravy:
Z tmavého toustového chleba vypíchneme tvořítkem kanapku, kterou potřeme našlehaným máslem a ozdobíme kouskem uzeného pstruha, kouskem žluté papriky, kyselou okurkou nakrájenou do vějířku a petrželkou.
Další recepty:
Zelňačka s klobásou a smetanou rozmíchanou s moukou.
Česnečka se sýrem a šunkou na nudličky.
Kanapky s lučinou ozdobíme ořechem a petrželí.
Zelňačka s klobásou do které můžeme přidat cukr.
Grilovaní pstruzi s opečenými brambory.
Kanapky s uzeným lososem ze kterého vytvoříme kornoutek, do kterého vložíme okurku.
Cuketové zelí dusíme.
Dijonské brambory ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud jsou teplé.
Zelná polévka s uzeným masem a na kostičky nakrájenými brambory.
Nakládaný sýr necháme několik dní.
Zelné závitky plněné mletým masem čtvrt hodiny pečeme.
Bramborový salát se sýrem a šunkou rozdělíme na talíře.
Zelné závitky s mletým masem a rýží
Recept, podle kterého připravíte jídlo kanapky s uzeným pstruhem.