Recepty > ryby > kapr na kyselo
Suroviny potřebné pro přípravu:
kapr, sůl
Nálev: voda, ocet, pepř, bobkový list, sůl, cibule nakrájená na kolečka, cukr, nové koření
Postup přípravy:
Jednotlivé porce kapra uvaříme v osolené vodě, vložíme do sklenice, zalijeme připraveným teplým nálevem, necháme zchladnout a vložíme do lednice, kde necháme kapra na kyselo 5 dní uležet.
Další recepty:
Losos pečený s koprem podáváme s nakrájenými limetkami a rýží.
Marinované kuře podáváme s rýží nebo bramborem.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Jednohubky s rybí pomazánkou do kterých vpíchneme párátko.
Krkonošské kyselo podáváme s uvařenými brambory.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Losos na másle doplní kolečko citronu.
Zapečené filety zalijeme zakysanou smetanou a upečeme.
Vánoční kapří polévka recept na přípravu pochoutky na štědrodenní stůl.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Marinovaný kapr je nechaný 2 dny proležet.
Houbové kyselo recept
Recept, podle kterého připravíte jídlo kapr na kyselo.