Recepty > ryby > kapr s křenovým přelivem
Suroviny potřebné pro přípravu:
8 porcí kapra, olej nebo máslo, sůl, vegeta speciál
Přeliv: 150g majonézy, citronová šťáva, 3 lžíce bílého vína, sůl, 4 lžíce strouhaného křenu (vše smícháme)
Postup přípravy:
Jednotlivé porce kapra osolíme, poprášíme vegetou a opečeme z obou stran dozlatova na rozpáleném oleji. Při podávání přelijeme porce kapra na talíři křenovým přelivem a hned podáváme s vařenými brambory jako přílohou.
Další recepty:
Štika na másle osmažená dozlatova.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Krémová rybí polévka s omeletkami.
Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a zeleninovým salátem.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Segedínský guláš se zelím.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Žraločí steak z filetů.
Houbový guláš recept
Recept, podle kterého připravíte pokrm kapr s křenovým přelivem.