Recepty > ryby > kapr v alobalu na grilu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
4 porce kapra, olej, sušené bylinky, sůl, 1 lžička citronové šťávy
Postup přípravy:
Porce kapra zbavíme podle možností kostí, opláchneme a osušíme. Pokapeme citronovou šťávou, osolíme a posypeme sušenými bylinkami. Jednotlivé porce položíme na alobal, zabalíme a následně položíme na rošt. Podle potřeby kapra obracíme a potíráme olejem.
Kapr v alobalu na grilu chutná nejlépe s brambory a zeleninovou přílohou.
Další recepty:
Rybí pomazánka mazaná na chléb.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Rybí placičky osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Žraločí steak z filetů.
Treska s rajčaty přelitá šťávou.
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Brokolice se sýrovou omáčkou se vyznačuje charakteristickou sýrovou chutí.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Úhoř na víně kterého připravíme na teflonové pánvi.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Játra na cibulce s rýží.
Kuřecí nudličky se sýrovou omáčkou dochutíme oreganem a nastrouhaným parmezánem.
Treska se sýrovou omáčkou
Recept, podle kterého připravíte pokrm kapr v alobalu na grilu.