Recepty

Recepty > ryby > kapr ve vinném těstíčku

Kapr ve vinném těstíčku

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 kapr, citron, sůl, olej
Těstíčko: 1 vejce, 300 ml mléka, 200 ml bílého vína, 150g hladké mouky, trochu soli (vše rozšleháme metličkou)

Postup přípravy:

Kapra naporcujeme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Porce obalujeme v připraveném těstíčku a na rozpáleném oleji smažíme dozlatova.

Kapra ve vinném těstíčku podáváme s brambory, bramborovou kaší nebo hranolky.

Další recepty:
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Žraločí steak z filetů.
Štika na másle osmažená dozlatova.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Krémová rybí polévka s omeletkami.
Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a zeleninovým salátem.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Kapr na grilu potřeme a grilujeme.
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Segedínský guláš se zelím.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Houbový guláš recept

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte pokrm kapr ve vinném těstíčku.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.