Recepty

Recepty > polévky > kapustová polévka s čerstvými houbami

Kapustová polévka s čerstvými houbami recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

sůl, 1 kostka masoxu, 20 g másla, 20 g mouky, 50 g hrášku, 30 g rýže, 100 g hub, 150 ml mléka, 30 g másla, cibule, polovina hlávky kapusty, zelená petrželka

Recept na přípravu:

Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli s jemně nakrájenými houbami a spařenou pokrájenou kapustou. Z másla a mouky si usmažíme jíšku, kterou zředíme masovým vývarem. Přidáme hrášek, spařenou rýži a houby s kapustou. Polévku důkladně povaříme a při podávání do ní zamícháme nadrobno posekanou petrželku.

Další recepty:
Bramboračka s houbami vařená do změknutí brambor i hub.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky a kořenovou zeleninou.
Šunkové noky do polévky zavaříme v polévce.
Hrachová polévka ze sáčku je rychle hotova.
Pivní cibulačka s kostkami opečeného nakrájeného chleba.
Kapustová polévka se slaninou a nasekanou zelenou petrželkou.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Kapustová polévka s houbami kterou podáváme s černým chlebem.
Těstoviny s houbami které podusíme.
Zelňačka s klobásou a bramborami.
Kapustová polévka se zeleninou

Recepty
Motto

Ochutnejte recept kapustová polévka s čerstvými houbami.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.