Recepty > moučníky a dezerty > karbanátky s přídavkem ovesných vloček
Suroviny potřebné pro přípravu:
250 g mletého masa (směs hovězího a vepřového), 100 g ovesných vloček, sůl, 1/2 cibule, pepř, majoránka, česnek, petrželka, 1 vejce, strouhanka, na obalení mouka, vejce a strouhanka, tuk na smažení
Recept na přípravu:
Vločky uvaříme ve vodě na hustou kaši. Prochladlou přidáme k mletému masu, okořeníme jemně nakrájenou cibulí, petrželkou, česnekem utřeným se solí, pepřem a majoránkou. Spojíme vejcem a podle potřeby zahustíme strouhankou. Tvoříme karbenátky a obalujeme v mouce, vejci a strouhance. Smažíme po obou stranách do zlatova.
Další recepty:
Dip do tortilly necháme rozležet.
Palačinky podáváme naplněné náplní.
Pizza těsto pečeme do zlatava 20-25 minut.
Kukuřičná polévka do které vlijeme šlehačku.
Zelné placky z kysaného zelí zprudka upečeme.
Jogurtové těsto na pizzu poklademe různými ingrediencemi.
Omeleta z ovesných vloček s marmeládou.
Chlebové placky opékáme na pánvi.
Chlebová polévka do které přidáme rozkvedlané vajíčko.
Chlebové placky na grilu podávejte potřené olejem.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Moravské kynuté koláče by neměly příliš ztmavnout.
Tvarohový frgál můžeme pokapat rozpuštěným máslem.
Karbanátky z ovesných vloček se zeleninou
Karbanátky s přídavkem ovesných vloček vykouzlí na stole lahodnou chuť.