Recepty > omáčky > karbanátky s tykvovým pyré
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
kernoto špaldové, hrách, krupice špaldová, strouhanka kukuřičná (mišutka), dýně hokaidó, mrkev, pórek, mléko obilné / sójové, semínka dýňová, česnek, patizon
Jak připravit tento recept:
Karbanátky: Do uvařeného špaldového kernota vmícháme vařený zelený hrách kašovité konzistence, zahutíme špaldovou/pohankovou krupicí a ochutíme česnekem, solí, majoránkou, případně shoyu. Vytvarujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance, dáme na vymazaný plech a v troubě sušíme asi 15 minut.
Další recepty:
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Bramborová kaše s mlékem.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách dozlatova.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Koprová omáčka se smetanou.
Hovězí maso s křenem v pastě.
Smetanová dýňová polévka se lžičkou kyselé smetany.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Smetanová polévka s houbami a brambory.
Karbanátky z mletého masa
Dozvíte se zde, jak se připravuje karbanátky s tykvovým pyré a recept na přípravu.