Recepty

Recepty > omáčky > kari omáčka na fondue

Kari omáčka na fondue recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

6 lžic majonézy, 100 ml smetany, pepř čtyř barev

Jak připravit tento recept:

Majonézu smícháme se smetanou do hladka, poté přidáme pepř, nejlépe přímo z mlýnku. Pepřem neštříme, čím více pepře, tím lepší omáčka. Podáváme k masu.

Další recepty:
Zapečené brambory s vepřovým masem a houbami necháme zapékat, až se vytvoří kůrka.
Italská rajčatová omáčka s bazalkou.
Žloutková kolečka obalíme rozdrcenými ořechy.
Cuketa na kari mícháme, dokud mléko nezhoustne.
Kuřecí stehna v jogurtu upečeme.
Sýrová omáčka na těstoviny kterou povaříme do zhoustnutí.
Vepřové kotlety s omáčkou s kapary a na kostičky nakrájenou okurkou.
Koprová omáčka se smetanou.
Bylinková majonéza ze žloutků.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Kuřecí řízky v jogurtu usmažíme.
Jemná bramborová polévka do níž přidáme kousek másla.
Kari rizoto z rýže.
Kari omáčka s jablkem

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje kari omáčka na fondue a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.