Recepty > omáčky > kari omáčka na fondue
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
6 lžic majonézy, 100 ml smetany, pepř čtyř barev
Jak připravit tento recept:
Majonézu smícháme se smetanou do hladka, poté přidáme pepř, nejlépe přímo z mlýnku. Pepřem neštříme, čím více pepře, tím lepší omáčka. Podáváme k masu.
Další recepty:
Zapečené brambory s vepřovým masem a houbami necháme zapékat, až se vytvoří kůrka.
Italská rajčatová omáčka s bazalkou.
Žloutková kolečka obalíme rozdrcenými ořechy.
Cuketa na kari mícháme, dokud mléko nezhoustne.
Kuřecí stehna v jogurtu upečeme.
Sýrová omáčka na těstoviny kterou povaříme do zhoustnutí.
Vepřové kotlety s omáčkou s kapary a na kostičky nakrájenou okurkou.
Koprová omáčka se smetanou.
Bylinková majonéza ze žloutků.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Kuřecí řízky v jogurtu usmažíme.
Jemná bramborová polévka do níž přidáme kousek másla.
Kari rizoto z rýže.
Kari omáčka s jablkem
Dozvíte se zde, jak se připravuje kari omáčka na fondue a recept na přípravu.