Recepty > vánoční cukroví > karobové kokosky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
2 vejce, 175 gramů hnědého cukru, 250 gramů kokosu, 2 lžičky Carobely (karobové pasty)
Postup přípravy:
Vše smíchejte dohromady a dlaněmi vytvořte kuličky, které položte na plech a jemně zmáčkněte. Pečte v předem vyhřáté troubě při cca 180 °C, až zezlátnou (cca 15 minut).
Další recepty:
Křehký jablkovec ozdobíme šlehačkou a mátou.
Recept na andělské oči pečené o Vánocích.
Kokosové pusinky z kondenzovaného mléka pečeme asi 7 minut dozlatova.
Sněhové pusinky krátce pečeme a poté sušíme.
Kokosky z kondenzovaného mléka pečeme dozlatova.
Kakaová buchta pečená dozlatova.
Rohlíčky s krémem ozdobíme čokoládovou polevou.
Vánoční cukroví pracny necháme proležet.
Kokosky plněné marmeládou meruňkovou.
Křehké kokosky upečeme do růžova.
Kokosová roláda s marmeládou necháme vychladnout a studenou nakrájíme.
Fíkové pusinky s oříškem.
Bramborové šišky se strouhankou smíchanou s moučkovým cukrem.
Kokosky z krystaloveho cukru
Tuto vánoční pochoutku přináší karobové kokosky.