Recepty

Recepty > omáčky > klasická italská rajčatová omáčka

Klasická italská rajčatová omáčka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

110 g rajčat, 3 lístky bazalky, 2 utřené stroužky česneku, 1 lžíce rajčatové pasty, 2 lžíce extra panenského olivového oleje, sůl, pepř

Jak připravit tento recept:

Rajčata rozmixujeme spolu s bazalkou, vmícháme česnek, rajčatovou pastu a olivový olej. Dobře ochutíme. Nacháme stát alespoň půl hodiny. Podáváme studené, ohřáté, nebo jako část jiných receptů.

Další recepty:
Čočka po indicku kterou dochutíme citronovou šťávou.
Koprová omáčka se smetanou.
Holandská polévka do které přidáme pórek.
Rajčatová polévka s kroupami z protlaku.
Jarní hlávkový salát ozdobíme natvrdo uvařenými vejci.
Smažený hermelín se šunkou osmažíme z obou stran dozlatova.
Italská rajčatová omáčka s bazalkou.
Nakládaný hermelín necháme nekolik dní uležet v lednici.
Frankfurtská polévka s klobásou kterou nakrájíme na kolečka.
Kuřecí řízky v jogurtu na rozehřátém oleji usmažíme.
Rajská omáčka s hovězím masem a s vhodnou přílohou.
Domácí majonéza vymixovaná dohledka.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Indický chleba chapati

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje klasická italská rajčatová omáčka a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.