Recepty > polévky > kmínová polévka z drceného kmínu
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
40 g sádla, 30 g hladké mouky, polovina lžičky drceného kmínu, 1 vejce, trocha soli, snítka petrželové nati, 1 litr vývaru
Recept na přípravu:
Z rozehřátého sádla a mouky si připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vlažným vývarem. Přidáme drcený kmín, osolíme a povaříme. Nakonec zavaříme rozšlehané vejce, které necháme srazit a podáváme s najemno nasekanou petrželkou.
Další recepty:
Česnečka se sýrem a šunkou zjemníme lžíčkou másla.
Francouzská cibulačka s vínem a sýrem.
Jablečný koláč s pudinkem krájíme až po úplném vychladnutí.
Kmínová polévka s noky do které přidáme čerstvé máslo.
Jablečný závin z listového těsta upečeme ve vyhřáté troubě.
Fazolačka se zelím dochucená lžičkou sladké chilli omáčky.
Rajčatová polévka s cuketou a nadrobno nasekanou zelenou petrželku.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Koprová kulajda do které vmícháme pokrájená vejce.
Frankfurtská polévka s párkem posypaná pažitkou.
Dijonské brambory ozdobíme nasekanou pažitkou.
Kmínová polévka
Ochutnejte recept kmínová polévka z drceného kmínu.