Recepty > polévky > knedlíčky do drůbeží polévky
Suroviny potřebné pro přípravu:
lžíce másla, 250 g strouhanky, vejce, muškátový květ, trochu mléko, petrželka, sůl
Recept na přípravu:
Z uvedených surovin vytvoříme hmotu, ze které tvarujeme malé kuličky - knedlíčky a zaváříme je do polévky.
Další recepty:
Bramborová česnečka s kořením.
Domácí gulášová polévka z mletého masa dochucená polévkovým kořením.
Citronové kuře podáváme s bramborovou kaší.
Krémová česnečka s brambory.
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky dochucená vegetou.
Bramboračka na kyselo kterou ochutíme octem.
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrželkou.
Studená rajská polévka ozdobená lístky bazalky.
Špenátová polévka se žampiony zalitá vychlazeným vývarem.
Francouzská cibulačka s vínem zapečená v troubě.
Drůbeží játra na cibulce která podáváme s chlebem.
Francouzská bramboračka s pažitkou.
Dršťkovka z hlívy ústřičné.
Játrové knedlíčky do polévky
Knedlíčky do drůbeží polévky mají své chuťové kouzlo.