Recepty > polévky > knedlíčky do polévky z drůbežích žaludků
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
200 g drůbežích žaludků, 1 vejce, 1 lžíce ropuštěného másla, 1 nadrobno pokrájené cibule, 2 stroužky česneku, sůl, pepř, majoránka, špetka muškátového květu, špetka mletého zázvoru, petželka čerstvá nebo sušená, strouhaná houska
Recept na přípravu:
Oprané drůbeží žaludky uvaříme doměkka a rozmixujeme s trochou vývaru ze žaludků. Do rozmixovaných žaludků vmícháme vejce, máslo, cibuli, česnek i všechno koření a zahustit strouhanou houskou, vše důkladně promícháme, z hmoty vytváříme malé knedlíčky, které zaváříme je do polévky, ve kter je necháme vařit mírným varem do chvíle, než vyplavou na povrch.
Další recepty:
Zelná polévka s klobásou a brambory.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Francouzská bramboračka s nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme ve vroucí polévce.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky a čerstvou sekanou petrželkou.
Rychlá gulášová zelňačka kterou podáváme ještě teplou.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Polévka z drůbežích srdíček ke které přidáme zavářku.
Chřestový krém zjemníme šlehačkou.
Játrové knedlíčky do polévky
Ochutnejte recept knedlíčky do polévky z drůbežích žaludků.