Recepty

Recepty > polévky > knedlíčky do polévky z vinné klobásy

Knedlíčky do polévky z vinné klobásy recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

vinná klobása, utřený česnek, majoránka, sůl, koření podle chuti, strouhaná houska

Recept na přípravu:

Klobásu vymačkáme ze střívka, vmícháme koření, zahustíme strouhanou houskou a ze vzniklé hmoty tvoříme knedlíčky, které zavaříme je do vývaru, když vyplavou, jsou hotové.

Další recepty:
Francouzská bramboračka s nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Šunkové knedlíčky do polévky zavaříme ve vroucí polévce.
Domácí klobásy dopečeme dočervena.
Zelná polévka s klobásou a brambory.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky a čerstvou sekanou petrželkou.
Rychlá gulášová zelňačka kterou podáváme ještě teplou.
Boršč s klobásou a zakysanou smetanou.
Gulášová polévka z hovězího masa ke které přidáme česnek.
Chřestový krém zjemníme šlehačkou.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Játrové knedlíčky do polévky

Recepty
Motto

Ochutnejte recept knedlíčky do polévky z vinné klobásy.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.