Recepty

Recepty > vánoční cukroví > kokosky hned měkké

Kokosky hned měkké recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

4 vaječné bílky, špetka soli, 150 g krupicového cukru, 1 vanilkový cukr, 70 g měkkého tvarohu, 200 g kokosu

Postup přípravy:

Vaječné bílky se špetkou soli ušleháme téměř do tuha, pak přidáme cukry a ušleháme lesklý tuhý sníh. Pak opatrně vmícháme kokos a tvaroh. Lžičkou klademe na plech vyložený papírem na pečení malé hromádky. Pečeme při 150 °C (horkovzduch 130 °C) asi 15 minut do zlatova.

Další recepty:
Fíkové pusinky s oříškem.
Bramborové šišky se strouhankou smíchanou s moučkovým cukrem.
Kokosové pusinky z kondenzovaného mléka pečeme asi 7 minut dozlatova.
Kokosky plněné marmeládou meruňkovou.
Vánoční cukroví pracny necháme proležet.
Recept na andělské oči pečené o Vánocích.
Rohlíčky s krémem ozdobíme čokoládovou polevou.
Kokosky z kondenzovaného mléka pečeme dozlatova.
Vosí hnízda s kokosem a piškoty.
Vánoční kokosky ze Salka pečeme v troubě.
Sněhové pusinky krátce pečeme a poté sušíme.
Kulajda od babičky kterou ochutíme octem a solí.
Kokosová roláda s marmeládou necháme vychladnout a studenou nakrájíme.
Kokosky plněné čokoládovým krémem

Recepty
Kokosky

Tuto vánoční pochoutku přináší recept na kokosky hned měkké.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.