Recepty

Recepty > těstoviny > kolínka s kysaným zelím

Kolínka s kysaným zelím

Suroviny potřebné pro přípravu:

300 g kolínek, 100 g klobásového kabanosu nebo klobásy, 150 g anglické slaniny, 500 g kysaného zelí, mletý černý pepř, vegeta, sůl

Recept na přípravu:

Kolínka uvaříme podle návodu ve slané vodě, slijeme a necháme okapat.

Na kostičky nakrájený kabanos a anglickou slaninu mírně osmahneme na malém množství oleje a poté přidáme kysané zelí. Vše promícháme a dusíme pod pokličkou do změknutí zelí. Do takto připraveného základu vmícháme uvařené těstoviny. Těstoviny s kysaným zelím je možno mírně opepřit, případně přidat vegetu, není již nutná sůl.

Kolínka můžeme na talíři zakápnout kečupem.

Další recepty:
Boloňské špagety jsou klasika.
Pečené kuře se zelím a brambory necháme zapéct do křupava.
Těstovinový salát se zeleninou posypeme sýrem.
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem podáváme ještě teplé.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou kterou podáváme s chlebem.
Kolínka se zelím dosolíme a okmínujeme.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Tagliatelle alla cardinale ozdobíme bazalkou a ihned podáváme.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Kolínka s vejcem mícháme, dokud se nevytvoří hrudky.
Halušky se zelím, uzeným a slaninou důkladně promícháme a dochutíme vegetou.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Kuře s kysaným zelím a klobásou podáváme s bramborovými knedlíky.
Kolínka se salámem

Recepty
Motto

Jídlo skvělé chuti, které přináší recept kolínka s kysaným zelím.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.