Recepty

Recepty > těstoviny > kolínka se zelím

Kolínka se zelím

Suroviny potřebné pro přípravu:

400 g kolínek, sůl, 1 cibule, 2 lžíce sádla nebo oleje, 250 g kysaného zelí, 250 g vepřové šunky, 2 jarní cibulky, špetka drceného kmínu

Recept na přípravu:

Kolínka uvaříme v osolené vodě. Cibuli nasekáme nadrobno a orestujeme ji na rozehřátém tuku. Kysané zelí scedíme, šunku nakrájíme na menší kousky, vše přidáme k cibuli a krátce opečeme. Pak vmícháme pokrájenou jarní cibulku a těstoviny. Podle chuti dosolíme a okmínujeme.

Další recepty:
Boloňské špagety jsou klasika.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou kterou podáváme s chlebem.
Smetanová omáčka s tuňákem a limetkou.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Těstovinový salát se zeleninou posypeme sýrem.
Tagliatelle alla cardinale ozdobíme bazalkou a ihned podáváme.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Kolínka s vejcem mícháme, dokud se nevytvoří hrudky.
Halušky se zelím, uzeným a slaninou důkladně promícháme a dochutíme vegetou.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Tagliatelle s krevetami a petrželkou na ozdobení.
Pečené kuře se zelím a brambory necháme zapéct do křupava.
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem podáváme ještě teplé.
Kolínka se salámem

Recepty
Motto

Jídlo skvělé chuti, které přináší recept kolínka se zelím.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.