Recepty > těstoviny > kolínka se zelím a kabanosem
Suroviny potřebné pro přípravu:
500 g kolínek, 30 dkg kabanosu, zavařené zelí (cca 1/2 sklenice), 2-3 stroužky česneku, grilovací koření, sůl, pepř
Recept na přípravu:
Nejprve si v hrnci na rozpáleném oleji osmahneme kabanos nakrájený na kostičky, přidáme zavařené zelí a ještě chvíli restujeme, dále přidáme prolisovaný česnek, osolíme opepříme, přidáme grilovací koření a na závěr promícháme s uvařenými kolínky.
Kolínka můžeme na talíři zakápnout kečupem.
Další recepty:
Těstovinový salát se zeleninou posypeme sýrem.
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem podáváme ještě teplé.
Boloňské špagety jsou klasika.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou kterou podáváme s chlebem.
Kolínka se zelím dosolíme a okmínujeme.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Tagliatelle alla cardinale ozdobíme bazalkou a ihned podáváme.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Kolínka s vejcem mícháme, dokud se nevytvoří hrudky.
Halušky se zelím, uzeným a slaninou důkladně promícháme a dochutíme vegetou.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Tagliatelle s krevetami a petrželkou na ozdobení.
Pečené kuře se zelím a brambory necháme zapéct do křupava.
Kolínka se salámem
Jídlo skvělé chuti, které přináší recept kolínka se zelím a kabanosem.