Recepty

Recepty > těstoviny > kolínka se zelím a kabanosem

Kolínka se zelím a kabanosem

Suroviny potřebné pro přípravu:

500 g kolínek, 30 dkg kabanosu, zavařené zelí (cca 1/2 sklenice), 2-3 stroužky česneku, grilovací koření, sůl, pepř

Recept na přípravu:

Nejprve si v hrnci na rozpáleném oleji osmahneme kabanos nakrájený na kostičky, přidáme zavařené zelí a ještě chvíli restujeme, dále přidáme prolisovaný česnek, osolíme opepříme, přidáme grilovací koření a na závěr promícháme s uvařenými kolínky.

Kolínka můžeme na talíři zakápnout kečupem.

Další recepty:
Těstovinový salát se zeleninou posypeme sýrem.
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem podáváme ještě teplé.
Boloňské špagety jsou klasika.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou kterou podáváme s chlebem.
Kolínka se zelím dosolíme a okmínujeme.
Těstoviny s tuňákem a strouhaným parmezánem na posypání.
Tagliatelle alla cardinale ozdobíme bazalkou a ihned podáváme.
Italské těstoviny se špenátem důkladně promícháme.
Kolínka s vejcem mícháme, dokud se nevytvoří hrudky.
Halušky se zelím, uzeným a slaninou důkladně promícháme a dochutíme vegetou.
Boloňské špagety s mletým masem ke kterým přidáme strouhaný sýr.
Tagliatelle s krevetami a petrželkou na ozdobení.
Pečené kuře se zelím a brambory necháme zapéct do křupava.
Kolínka se salámem

Recepty
Motto

Jídlo skvělé chuti, které přináší recept kolínka se zelím a kabanosem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.