Recepty

Recepty > polévky > kopřivová bramboračka

Kopřivová bramboračka recept

Suroviny potřebné pro přípravu:

Suroviny, které budeme potřebovat, jsou uvedeny v receptu.

Recept na přípravu:

V hrnci rozpustíme kousek másla, na něj dáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory a nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme a vaříme. Můžeme vylepšit bujonovou kostkou. V závěru ubereme oheň a přidáme opláchnuté a nasekané kopřivy, povaříme už jen krátce, co by se ztratila palčivost kopřiv a nakonec zjemníme šálkem sladké smetany.

Další recepty:
Drožďové knedlíčky do polévky připravené z těsta.
Pekingská kuřecí polévka dochucená glutasolem.
Bramboračka s kroupami kterou vaříme do změknutí brambor.
Fazolačka z bílých fazolí do které přidáme smetanu.
Slepičí polévka s nudlemi kteroé v talíři přelijeme.
Rychlá česnečka s osmaženými kostičkami housky.
Hovězí vývar se zeleninou, který připravíme ze žeber.
Loštická polévka chutná.
Slepičí polévka s játrovými knedlíčky kterou podáváme s bílým pečivem.
Majonéza bez vajec upravená dle chuti.
Čočková polévka se zeleninou kterou podáváme ještě teplou.
Játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Bramboračka s houbami vaříme ji do změknutí brambor i hub.
Kopřivová polévka

Recepty
Motto

Kopřivová bramboračka přináší na talíře vytříbenou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.