Recepty > omáčky > koprová omáčka s fazolí a brokolicí
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
fazole, řasa kombu, jáhly, kopr, brokolice
Jak připravit tento recept:
Nahrubo nakrájíme dvě cibule a dvě petržele, do kastrolu dáme trochu oleje vložíme suroviny zalijeme horkou vodou a osolíme, dusíme do měkka a pak nechame vychladnout, mezitím dáme vařit bílé fazole s řasou kombu. Rozmixujeme schladlou petržel do hladká a popř. Zredime vyvarem. Dáme na plotnu, osolíme přidáme umeocet zahustime skrobem. Nakonec přidáme nakrájený kopr.
Další recepty:
Kuře na cibuli necháme do druhého dne marinovat.
Hlívový guláš podáváme s chlebem.
Smaženice z hub čerstvých.
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí nudličky na smetaně se žampiony, kukuřicí a olivami.
Zelňačka bez masa ke které přidáme osmažené kostičky housky.
Sladká koprová omáčka zahuštěná žloutkem.
Těstoviny s brokolicí, sýrem a smetanou.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Omáčka z ančoviček a kaparů do které přidáme citronovou šťávu se solí a pepřem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Hovězí guláš na červeném víně
Dozvíte se zde, jak se připravuje koprová omáčka s fazolí a brokolicí a recept na přípravu.