Recepty

Recepty > omáčky > koprová omáčka s těstovinami

Koprová omáčka s těstovinami recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

150 g těstovin, 20 g másla, 40 g hladké mouky, 1,5 dl vody nebo vývaru, 2 dl smetany, 1 vejce, 20 g čerstvého nebo sterilovaného kopru, sůl, cukr, citronová šťáva

Jak připravit tento recept:

Mouku opražíme dozlatova, přidáme máslo, vše promícháme, za stálého míchání pomalu přiléváme vodu a krátce povaříme. Vejce rozšleháme ve smetaně a přidáme do připraveného jíškového základu. Omáčku poté promícháme, dochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou a nakonec vmícháme nadrobno pokrájený kopr. Vše necháme projít varem, ale již déle nevaříme. Těstoviny uvaříme v přibližně dvou litrech osolené vody a podáváme je přelité omáčkou.

Další recepty:
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Rychlá rajská omáčka s pečeným hovězím masem.
Čínský kuřecí salát necháme přes noc odležet v chladu.
Koprová omáčka se smetanou.
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Rychlá koprová omáčka kterou odáváme s knedlíky a hovězím masem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Smaženice z hub s chlebem.
Houbová svíčková zahuštěná a okyselená.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Bavorská svíčková s masem.
Houbová polévka se smetanou ozdobená zelenou petrželí.
Koprová omáčka bez vývaru

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje koprová omáčka s těstovinami a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.