Recepty

Recepty > omáčky > koprová omáčka s tofu

Koprová omáčka s tofu recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

cibule, zelí hlávkové, tofu, umeocet, shoyu, kopr

Jak připravit tento recept:

Na olej dáme zapěnit cibuli, přidáme hlávkové zelí a sůl. Zalijeme vodou a dusíme společně s kostkou bílého tofu. Když je zelenina měkká, tofu vyjmeme a zbytek rozmixujeme do hladka. Ochutíme ume octem, případně šťávou z kvašené zeleniny. Nakonec dáme kopr a krátce provaříme. Můžeme zjemnit soj. smetanou nebo tofunézou.

Další recepty:
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou jako vhodnou přílohou.
Bramborový guláš podáváme s chlebem.
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí soté na kari s různě upravenými brambory jako přílohou.
Houbová svíčková mírně okyselená.
Plněný meloun podáváme horký, ihned po upečení.
Rýže s hráškem posypaná strouhaným sýrem.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Pečená kachna s jablky a zelím a bramborovým knedlíkem.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Thajské rýžové nudle s kuřecím masem a měsíčky limetky.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje koprová omáčka s tofu a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.