Recepty > omáčky > koprová omáčka z cukety
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
kopr, cuketa, celer, ředkev bílá (daikon), umeocet, tofunéza, brokolice
Jak připravit tento recept:
Cibuli zpěníme se solí, přidáme nakrájenou cuketu, kousek celeru a daikonu, nové koření (není nutné), zalijeme vodou a dusíme doměkka. Rozmixujeme (bez koření), přidáme nakrájený kopr, ochutíme umeoctem a zjemníme tofunézou nebo tatarskou omáčkou. Podáváme s knedlíkem a přílohou.
Další recepty:
Bílé fazole v chilli omáčce s kuřecím masem podáváme s pečivem.
Kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem dochutíme zelí, octem a cukrem dle chuti.
Mrkvová polévka se zázvorem kterou zasypeme pažitkou.
Bramborová kaše s mlékem.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Houbové karbanátky se slaninou smažíme po obou stranách dozlatova.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Tempeh s rýží a zeleninou ke kterému vmícháme brusinky.
Koprová omáčka se smetanou.
Hovězí maso s křenem v pastě.
Smetanová dýňová polévka se lžičkou kyselé smetany.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Cuketa plněná rajčaty posypaná strouhaným sýrem.
Karbanátky z mletého masa
Dozvíte se zde, jak se připravuje koprová omáčka z cukety a recept na přípravu.