Recepty

Recepty > omáčky > koprová omáčka z kyselého mléka

Koprová omáčka z kyselého mléka recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 lžička cukru krupice, 300 ml hovězího vývaru, 4 lžíce čerstvého kopru, 300 ml kefírového mléka, 30 g mouka pšeničná hladká, 1 lžíce octa, špetka soli, 1 vaječný žloutek

Jak připravit tento recept:

Ve vývaru krátce povaříme jemně nakrájený kopr a přes cedník přilijeme s moukou rozkvedlané mléko. Povaříme alespoň 15 minut. Omáčku dochutíme a nakonec přidáme vaječný žloutek. Podáváme k vařeným masům a k vejcím vařeným natvrdo.

Další recepty:
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Rychlá rajská omáčka s pečeným hovězím masem.
Polévka z medvědího česneku kterou posypeme petrželkou.
Houbová svíčková zahuštěná a okyselená.
Těstoviny s rajčaty a bazalkou podáváme, dokud je jídlo teplé.
Rychlá koprová omáčka kterou odáváme s knedlíky a hovězím masem.
Česnečka z medvědího česneku s uvařenou rýží.
Smaženice z hub s chlebem.
Bavorská svíčková s masem.
Majonéza z mléka dochucená solí, octem, pepřem a hořčicí.
Koprová omáčka se smetanou.
Ryby nakládané na kyselo necháme odležet.
Koprová omáčka z mléka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje koprová omáčka z kyselého mléka a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.