Recepty > ryby > krabí pohoštění
Suroviny potřebné pro přípravu:
krabí tyčinky, sůl, hladká mouka, vejce, strouhanka, olej
Postup přípravy:
Zmrzlé krabí tyčinky osolíme a obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích (s trochou mléka a soli) a strouhance jako řízek (obalíme je 2x). Omažíme dozlatova v rozpáleném oleji.
Podáváme jako teplé nebo vlažné pohoštění s omáčkou Hotake.
Další recepty:
Čínská krabí polévka je připravená z krabů, které si předem uvaříme zvlášť.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Vánoční kapří polévka recept na přípravu pochoutky na štědrodenní stůl.
Marinovaný kapr je nechaný 2 dny proležet.
Marinované kuře podáváme s rýží nebo bramborem.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Jednohubky s rybí pomazánkou do kterých vpíchneme párátko.
Krkonošské kyselo podáváme s uvařenými brambory.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Losos na másle doplní kolečko citronu.
Zapečené filety zalijeme zakysanou smetanou a upečeme.
Houbové kyselo recept
Recept, podle kterého připravíte jídlo krabí pohoštění.