Recepty > polévky > krabí polévka se zázvorem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
1,25 litru rybího vývaru, 2 lžíce oleje, 250 g krabího masa, sůl, 2 rajčata, čerstvý nebo mletý zázvor, 2 vejce, 1 lžíce octa, 2 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce vína, 2 cibule, 1 pórek, Glutasol
Recept na přípravu:
Na pánvi rozpálíme olej a lehce osmažíme kousky krabího masa, přidáme sůl, zázvor a na kousky nakrájená rajčata, vložíme do vařícího vývaru a povaříme. Mezitím v šálku rozšleháme vejce, přidáme víno, sojovou omáčku a ocet. Vlijeme pozvolna do vývaru a ještě přidáme jemně nasekanou cibulku a pórek.
Další recepty:
Zeleninový krém zasypeme nadrobnou pokrájenou zelenou petrželkou.
Fazolová polévka z bílých fazolí kterou na talíři posypeme pažitkou.
Vichyssoise podáváme zastudena.
Boršč bez masa z tofu.
Cibulačka s červeným vínem a lžicí zakysané smetany.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky kořenovou zeleninu nahrubo nastrouháme.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Čočková polévka se zeleninou bez nutnosti ohřívání.
Žampionový krém dochutíme podle potřeby.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou petrželkou nebo pažitkou.
Čínská krabí polévka z krabího masa.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Krabí polévka
Ochutnejte recept krabí polévka se zázvorem.