Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > krém na dukátové buchtičky

Krém na dukátové buchtičky

Suroviny potřebné pro přípravu:

1300 ml mléka
2 vanilkové pudingy (2x37 g)
1 vanilkový cukr
2-3 polévkové lžíce cukru moučka - podle chuti
trocha r. tresti

Recept na přípravu:

1000 ml mléka uvedeme do varu, přilejeme zbytek mléka ve kterém jsme rozmíchali pudingy, přidáme vanilkový cukr, moučkový cukr podle chuti a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí. Podle chuti můžeme přidat trochu tresti.

Další recepty:
Americké muffiny pečeme ve vyhřáté troubě.
Meruňkový koláč krájíme na menší kousky.
Dukátové buchtičky s pudinkovým krémem který uvaříme dle návodu.
Velikonoční koblihy necháme vychladnout a pocukrujme.
Vdolky obalujeme v moučkovém cukru s vanilkou.
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem upečeme do červena.
Meruňkové řezy s pudinkem polijeme čokoládovou polevou.
Dukátové buchtičky ze sušeného droždí můžeme ozdobit čepicí sněhu z bílků.
Koblihy s povidly podávejte pocukrované.
Vdolky z kynutého těsta posypeme tvarohem.
Bramborové šišky se strouhankou posypeme osmaženou strouhankou s moučkovým cukrem.
Americké pancakes podáváme s džemem.
Bavorské vdolečky posypeme nastrouhaným tvarohem.
Masopustní koblihy

Recepty
Motto

Krém na dukátové buchtičky vykouzlí na stole lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.