Recepty

Recepty > polévky > krémová bramboračka z polévkového menu

Krémová bramboračka z polévkového menu

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 porce: 4 menší brambory, 1 cibuli, 4 stroužky česneku, několik lístků bazalky, mléko, sůl, pepř, máslo

Recept na přípravu:

Na troše másla orestujeme cibuli, přidáme brambory a prolisovaný česnek, zalijeme horkou vodou a necháme vařit. Když jsou brambory měkké, přidáme pár lísků bazalky a rozmixujeme do hladka, podle hustoty naředíme mlékem a znovu prošleháme do pěny.

Další recepty:
Vločková polévka s mrkví a jogurtem.
Pyré z brambor má máslovou konzistenci.
Kuřecí vývar s noky ozdobíme nadrobno nasekanou pažitkou.
Mexická fazolačka kořeněná římským kmínem.
Krémová bramboračka se šlehačkou.
Polévka z červené čočky a rajčat s celerovou natí.
Zelňačka z uzených kostí kterou ochutíme podle potřeby.
Staročeská bramboračka do které vklepneme žloutek.
Krémová česnečka z mléka.
Játrové knedlíčky do polévky tvoříme lžičkou.
Kotlíková polévka do které přidáme utřený česnek.
Krémová zelňačka do které přidáme drcený česnek a smetanu.
Vývar z morkových kostí přidáme nudle.
Bramboračka na másle

Recepty
Motto

Krémová bramboračka z polévkového menu přináší na talíře svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.