Recepty

Recepty > polévky > krémová česnečka z chrestu

Krémová česnečka z chrestu

Suroviny potřebné pro přípravu:

750g zeleného chřestu, 1 lžíce olivového oleje, 2 instantní krémové polévky, 250g lososa, 2 lžíce sekané petrželky, medvědí česnek

Recept na přípravu:

Chřest omyjte, spodní třetinu oloupejte a odkrojte dřevnaté konce. Nakrájejte na kousky. V hrnci zahřejte olivový olej a za stálého míchání na něm chřest opékejte 5 minut. K chřestu přilijte 1 litr studené vody. Vmíchejte instantní polévku, přiveďte k varu a vařte na mírném ohni přibližně 3 minuty. Lososa omyjte studenou vodou, osušte papírovou kuchyňskou utěrkou a nakrájejte na kousky velké přibližně 2 cm. Přidejte je do horké polévky a vařte přibližně 4 minuty. Přimíchejte omytou a nasekanou petrželku a medvědí česnek.

Další recepty:
Bramboračka na másle do které přidáme houby.
Kuřecí kousky s nivou které chuťově doladí nízkotučná smetana.
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrželkou.
Bramboračka na kyselo se zakysanou smetanu.
Krémová česnečka kterou rozmixujeme.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Bramborová česnečka brambory nakrájíme na kostičky...
Plněné papriky se sýrem podáváme se zeleninovým salátem.
Chřestový krém nakonec krátce povaříme.
Těstovinový salát s mozzarellou ke kterému jako přílohu podáváme chléb.
Jemná cibulačka s nadrobno nakrájenou pažitkou.
Houbová česnečka s nasekanou pažitkou.
Celerová polévka s bramborem ke které podáváme osmažený tmavý chléb.
Bílá bramborová česnečka

Recepty
Motto

Krémová česnečka z chrestu má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.