Recepty > omáčky > kremžská hořčice
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g semínek hořčice, 100 g převařené vychladlé vody, 15 g bílého vinného octa, 25 g medu, 5 g soli
Jak připravit tento recept:
Hořčici nameleme např. v mlýnku na mák. Poté vše smícháme. Vzniklou směs naplníme do skleničky a dáme do ledničky.
Další recepty:
Polévka z červené řepy kterou podáváme se šťouchanými brambory.
Koprová polévka s houbami a strouhaným eidamem.
Kuřecí nudličky na smetaně se žampiony, kukuřicí a olivami.
Hamburská omáčka s houskovým knedlíkem.
Tempeh na medu pokapeme několika kapkami sojovky.
Kuřecí srdíčka na smetaně krátce prohřejeme.
Sladká koprová omáčka zahuštěná žloutkem.
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Polévka z červené čočky a rajčat pokud je třeba, dosladíme.
Koprová omáčka se smetanou.
Smaženice z hub čerstvých.
Polévka z dýně hokkaido ozdobená lžicí zakysané smetany.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou a vařenými brambory.
Marinované kuřecí řízky v kremžské hořčici
Dozvíte se zde, jak se připravuje kremžská hořčice a recept na přípravu.