Recepty

Recepty > omáčky > křenová omáčka k rybám

Křenová omáčka k rybám recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 kořen křenu, 20 g majolky, 0,5 dl smetany, 2 lžíce bílého vína, ocet, cukr

Jak připravit tento recept:

Očištěný křen nastrouháme na jemném struhadle a poté na cedníku spaříme vařící vodou (i vícekrát). Majolku promícháme se smetanou, osolíme, přidáme podle chuti cukr a ocet, přilijeme bílé víno a křen. Vše lehce promícháme a necháme v chladničce odležet. Studenou omáčku podáváme k pečenému masu a k rybám.

Další recepty:
Kari rizoto z rýže.
Křenová omáčka je vhodná k hovězímu masu.
Sladká koprová omáčka ze smetany.
Křenová polévka se smetanou.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Kuřecí řízky v jogurtu usmažíme.
Koprová omáčka se smetanou.
Čínská krabí polévka s mletým pepřem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Tvarohové šátečky můžeme pocukrovat.
Ryby nakládané na kyselo necháme odstát.
Krabí polévka se přímo nabízí k ochucení provensálským kořením.
Polévka z uzené ryby

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje křenová omáčka k rybám a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.