Recepty > omáčky > křenová omáčka se žloutky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
2 vejce uvařená natvrdo, 4 lžíce octa, 3 lžíce strouhaného křenu, sůl
Jak připravit tento recept:
Žloutky z natvrdo uvařených vajec prolisujeme, přidáme ocet, strouhaný křen, sůl a dobře utřeme.
Další recepty:
Kuře s hořčičnou omáčkou podáváme s vařenými těstovinami.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Majonéza z mléka s octem, pepřem a hořčicí.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Koprová omáčka se smetanou.
Křenová polévka podle chuti dosolená.
Hovězí maso s křenem ke kterému přimícháme křenovou pastu.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Sekaná se sýrem a křenem kterou pečeme asi 45 minut.
Hořčičné kuře můžeme podávat.
Ruská polévka boršč který zahustíme smetanou s rozkvedlanou lžící mouky.
Jednoduchá rajská polévka s citronovou šťávou.
Italská polévka s rýží ke které přidáme pyré z mrkve.
Křenová omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje křenová omáčka se žloutky a recept na přípravu.