Recepty

Recepty > omáčky > křenová omáčka se žloutky

Křenová omáčka se žloutky recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

2 vejce uvařená natvrdo, 4 lžíce octa, 3 lžíce strouhaného křenu, sůl

Jak připravit tento recept:

Žloutky z natvrdo uvařených vajec prolisujeme, přidáme ocet, strouhaný křen, sůl a dobře utřeme.

Další recepty:
Kuře s hořčičnou omáčkou podáváme s vařenými těstovinami.
Domácí majonéza mixovaná ve vysoké nádobě.
Majonéza z mléka s octem, pepřem a hořčicí.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Koprová omáčka se smetanou.
Křenová polévka podle chuti dosolená.
Hovězí maso s křenem ke kterému přimícháme křenovou pastu.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Sekaná se sýrem a křenem kterou pečeme asi 45 minut.
Hořčičné kuře můžeme podávat.
Ruská polévka boršč který zahustíme smetanou s rozkvedlanou lžící mouky.
Jednoduchá rajská polévka s citronovou šťávou.
Italská polévka s rýží ke které přidáme pyré z mrkve.
Křenová omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje křenová omáčka se žloutky a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.