Recepty > omáčky > křenová omáčka z majolky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
150 g majolky, 3 jablka, 1/8 l bílého vína, cukr, 1/4 citronu, 4 lžíce strouhaného křenu, sůl
Jak připravit tento recept:
Oloupaná jablka podusíme s trochou cukru, vínem a prolisujeme. Vychladlé smícháme s majolkou, do které přidáme sůl, cukr a trochu citronové šťávy. Nakonec vmícháme křen.
Další recepty:
Sladká koprová omáčka ze smetany.
Křenová polévka se smetanou.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Kuřecí řízky v jogurtu usmažíme.
Kari rizoto z rýže.
Koprová omáčka se smetanou.
Čínská krabí polévka s mletým pepřem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Křenová omáčka je vhodná k hovězímu masu.
Tvarohové šátečky můžeme pocukrovat.
Krémová bramboračka do které vmícháme nepříliš tuhou šlehačku.
Krabí polévka se přímo nabízí k ochucení provensálským kořením.
Bílá polévka s vajíčkem
Dozvíte se zde, jak se připravuje křenová omáčka z majolky a recept na přípravu.