Recepty > omáčky > křenová smetanová omáčka
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
100 g strouhaného křenu, 1 jablko, 1 kelímek kysané, krémové smetany, 1 lžička citronové šťávy, 1/4 lžičky pepře
Jak připravit tento recept:
Suroviny mixujeme půl minuty na maximum. Omáčka je vhodná k pečenému a hlavně uzenému masu, k vařenému uzenému kolenu.
Další recepty:
Čínská krabí polévka s mletým pepřem.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Kuřecí řízky v jogurtu usmažíme.
Zelná polévka s uzeným masem dochutíme a podáváme.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v předem vyhřáté troubě.
Křenová polévka se smetanou.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Krabí polévka se přímo nabízí k ochucení provensálským kořením.
Křenová omáčka je vhodná k hovězímu masu.
Halušky se zelím, uzeným a slaninou smícháme a dochutíme.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Koprová omáčka se smetanou.
Tvarohové šátečky můžeme pocukrovat.
Polévka z uzené ryby
Dozvíte se zde, jak se připravuje křenová smetanová omáčka a recept na přípravu.