Potřebné suroviny:
Budeme potřebovat: 1 kuře, strouhaný křen, sůl, 125g másla
Postup přípravy:
Kuře naporcujeme, jednotlivé porce osolíme, posypeme strouhaným křenem, přelijeme rozpuštěným máslem a necháme uležet do druhého dne v lednici. Druhý den vložíme do pekáče, podlijeme a upečeme dozlatova.
Křenové kuře podáváme s opečenými brambory.
Další jídla:
Marinované kuřecí řízky podáváme s hranolkami.
Kuřecí stehýnka na medu podáváme s hranolkami.
Kuřecí kousky s nivou podáváme s těstovinami.
Hovězí guláš podáváme s knedlíky nebo chlebem.
V troubě pečená kachna se peče až 2 hodiny.
Babiččino kuře pečeme do křupava.
Česneková omáčka recept na přípravu k použití.
Indická kuchyně recepty na indická jídla.
Boršč z červené řepy podáváme ozdobený smetanou.
Nadívaná kachna s dušeným červeným zelím.
Pečené tousty s kuřecím masem položíme na malý plech a pečeme.
Kuře se sýrovou omáčkou přelijeme.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Pečená cuketa recept
Recept na přípravu jídla křenové kuře přináší na talíř inspiraci.