Recepty

Recepty > omáčky > kreolská omáčka z protlaku

Kreolská omáčka z protlaku recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

500 ml rajčatového protlaku, 4 lžíce citronové šťávy, 150 g nakrájené cibule, 1 lžíce strouhaného celeru, 1 lžička nakrájené chilli papričky, 1 lžička soli, polovina lžičky mletého pepře, 3 olivy, 1 lžička oleje

Jak připravit tento recept:

Vše dobře smícháme, dáme do sklenice, zalijeme olejem a za několik dnů podáváme ke kuřeti, rybám, minutkám...

Další recepty:
Smetanová česneková polévka s osmaženými houskovými kostičkami.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Tvarohové šátečky můžeme pocukrovat.
Koprová omáčka se smetanou.
Kuřecí řízky v jogurtu usmažíme.
Křenová omáčka je vhodná k hovězímu masu.
Rajská polévka s těstovinami které uvaříme podle návodu.
Zelná polévka s uzeným masem dochutíme a podáváme.
Křehký koláč s brusinkami pečeme v předem vyhřáté troubě.
Rajská polévka z protlaku do které zavaříme drobné těstoviny.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Krabí polévka se přímo nabízí k ochucení provensálským kořením.
Halušky se zelím, uzeným a slaninou smícháme a dochutíme.
Kreolská omáčka

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje kreolská omáčka z protlaku a recept na přípravu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.