Recepty > polévky > krkonošský boršč
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1 sklenice kyselého zelí, 750 - 1000 g vepřového bůčku, 1 mrkev, 1 petržel, kousek celeru, kuličkový pepř, nové koření, bobkový list, 1 sklenice kečupu, sůl, zakysaná smetana
Postup přípravy:
Zelí propláchneme teplou vodou, nakrájíme na menší kousky a vložíme do hrnce s vodou. Bůček nakrájíme na malé kostky a zeleninu na kostičky. Přidáme koření, zalijeme kečupem a vaříme. Když jsou maso i zelenina měkké, osolíme. Krkonošský boršč servírujeme na talíře a ke každé porci přidáme lžičku smetany.
Další recepty:
zeleninová polévka, žampionový krém, frankfurtská polévka, čočková polévka, sýrová polévka, soljanka, žampionová polévka, chlebová polévka, květáková polévka, ruský boršč, česnečka, polévka s květákovými kuličkami, dršťková polévka, rajská omáčka
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.