Recepty

Recepty > vepřové maso > krkovice na gril

Krkovice na gril

Potřebné suroviny:

750g krkovice, 500 ml šlehačky, 250 ml piva, 2-3 cibule, sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na silnější plátky, osolíme, opepříme, poklademe do mísy a prokládáme nadrobno pokrájenou cibulí. Poté zalijeme šlehačkou s pivem a necháme do druhého dne uležet v lednici. Grilujeme asi 20 minut a během grilování otáčíme a potíráme šťávou.

Další recepty:
Vepřové na houbách s rýží osmahneme a poté dusíme.
Játrový guláš zalijeme smetanou.
Vepřová krkovička na žampionech kterou podáváme s rýží.
Zabijačkový guláš z krkovice dochutíme majoránkou.
Kroupová polévka s uzeným masem kterou ozdobíme majoránkou.
Halušky se zelím a uzeným masem které zaváříme do vroucí vody.
Zapečená vepřová krkovice s bramborovou kaší.
Pikantní vepřové kotlety podáváme se zeleninovým salátem.
Segedínský guláš se zelím.
Naložené vepřové řízky podáváme s hranolky a tatarskou omáčkou.
Kroupová polévka s houbami kterou posypeme sekanou petrželkou.
Kuřecí ragú zahustíme škrobem a povaříme.
Pikantní vepřová krkovička s plátky pokrájeného česneku.
Recept grilovaná krkovice

Recepty
Motto

Krkovice na gril pohladí oko i chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.