Recepty > kuře > krocan naplněný kaštany
Potřebné suroviny:
3-4 kg krocan
sůl
1 kg jedlých kaštanů
zelená celerová nať
drůbeží vývar
300 g pečeného vepřového masa
játra z krocana
sůl
pepř
Postup přípravy:
Očištěného a vykuchaného krocana omyjeme a osolíme. Kaštany spolu s celerovou natí uvaříme v drůbežím vývaru. Pečené maso umeleme, přidáme udušená játra z krocana nasekaná nadrobno a uvařené oloupané kaštany, okořeníme mletým černým pepřem, osolíme a promícháme. Krocana naplníme připravenou nádivkou, vložíme do pekáče, podlijeme drůbežím vývarem a upečeme. Během pečení krocana průběžně podléváme.
Další jídla:
Pečená krůtí stehna pečená dvě hodiny.
Grilované kuře s nádivkou pečeme do křupavé kůrčičky.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Cuketa na kari ke které přilijeme kokosové mléko.
Jogurtové těsto na pizzu nalijeme na plech.
Srbský džuveč podáváme se zeleninovým salátem.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Krůta na pomerančích s brambory.
Italské těstoviny se špenátem nakonec dochutíme.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Kuře na pomerančích nakrájíme na kostky o velikosti sousta...
Králík na víně s omáčkou.
Kachna na medu s brambory.
Pečený krocan recept
Recept na přípravu jídla krocan naplněný kaštany přináší na talíř inspiraci.