Recepty

Recepty > polévky > kroupová polévka s česnekem a kořenovou zeleninou

Kroupová polévka s česnekem a kořenovou zeleninou

Suroviny potřebné pro přípravu:

Budeme potřebovat: 1 a 1/4 litru vývaru, 40 g krup, sůl, pepř, stroužek česneku, 100 g kořenové zeleniny, 1/2 cibule, petrželka

Recept na přípravu:

Do nemastného vývaru z ovaru přidáme na nudličky nakrájenou strouhanou zeleninu, jemně nakrájenou cibuli a vaříme, až je zelenina měkká. Do polévky vložíme zvlášť uvařené kroupy, ochutíme ji pepřem, česnekem utřeným se solí a petrželkou.

Další recepty:
Červená zelňačka se sušenými švestkami.
Jáhlové rizoto s kuřecím masem vložíme do zapékací misky.
Slepičí vývar s pokrájenou jarní cibulku.
Žampionový krém dochutíme solí a pepřem.
Žampionová omáčka se smetanou dochucená octem.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky které vkládáme do polévky.
Kroupová polévka s houbami a brambory.
Kroupová polévka se zeleninou a nastrouhanými brambory.
Pikantní zelňačka s brambory.
Hovězí plátky na houbách podle chuti zahustíme.
Zelňačka s fazolemi do které přilijeme šlehačku.
Krémová zelňačka se smetanou.
Kroupová polévka s uzeným masem ozdobíme ji majoránkou.
Kroupová česnečka recept

Recepty
Motto

Kroupová polévka s česnekem a kořenovou zeleninou má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.