Recepty > kuře > křupavé kuře v mandlích
Potřebné suroviny:
4 kuřecí prsní řízky
100 g sýra s modrou plísní
1 lžíce olivového oleje
50 g mandlí
2 lžíce nasekané petrželky
sůl
pepř
Postup přípravy:
Troubu rozehřejeme na 190°C. V každém řízku uděláme nožem co největší kapsu a naplníme ji 1 rozdrobeného sýra. Každý řízek sepneme párátkem. Řízky potřeme olejem, okořeníme a vložíme do mělké zapékací mísy. Smícháme nahrubo nasekané mandle s petrželkou a směs pečlivě přitiskneme na maso. Zapékáme nezakryté asi 20 minut, až řízky zezlátnou a pěkně se propečou.
Další jídla:
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Jogurtové těsto na pizzu nalijeme na plech.
Kuře na pomerančích nakrájíme na kostky o velikosti sousta...
Cuketa na kari ke které přilijeme kokosové mléko.
Krůta na pomerančích s brambory.
Králík na víně s omáčkou.
Srbský džuveč podáváme se zeleninovým salátem.
Kachna na medu s brambory.
Pečená krůtí stehna pečená dvě hodiny.
Grilované kuře s nádivkou pečeme do křupavé kůrčičky.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Italské těstoviny se špenátem nakonec dochutíme.
Pečený krocan recept
Recept na přípravu jídla křupavé kuře v mandlích přináší na talíř inspiraci.