Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > krupicová kaše na slano

Krupicová kaše na slano

Suroviny potřebné pro přípravu:

1 litr mléka, 130 g krupice, sůl, 60 g másla, 1 cibule

Recept na přípravu:

Na třetině tuku opražíme dožluta krupici, zalijeme ji mlékem, osolíme a dobře promícháme. Za stálého míchání uvaříme hustou kaši. Rozdělíme na talíře, posypeme osmaženou cibulkou a polijeme máslem. podáváme jako přílohu k leču nebo i k jiné dušené zelenině. Se sázenými vejci nebo s opečenou slaninou ji podváme jako samostatný pokrm a doplníme salátem nebo okurkou.

Další recepty:
Dip do tortilly necháme rozležet.
Moravské kynuté koláče by neměly příliš ztmavnout.
Chléb s podmáslím upečeme.
Rýžová kaše s čokoládou.
Ďábelské topinky posypeme sýrem.
Chlebové placky na grilu podávejte potřené olejem.
Jablečný koláč na plech potřeme citrónovou polevou.
Jáhlová kaše na slano je výborná příloha.
Kvásek z droždí necháme odležet.
Krupicová polévka recept.
Pizza těsto pečeme do zlatava 20-25 minut.
Jogurtové těsto na pizzu poklademe různými ingrediencemi.
Jáhlová kaše na sladko kterou při podávání doplníme kompotem.
Kroupová kaše na sladko

Recepty
Motto

Krupicová kaše na slano vykouzlí na stole lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.