Recepty

Recepty > kuře > krůtí karbanátky s kysaným zelím

Krůtí karbanátky s kysaným zelím recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

500 g mletého krůtího masa, 500 g kysaného zelí, 3-4 vejce, mletý kmín, sladká paprika, sůl, olej

Postup přípravy:

Krůtí maso smícháme se zelím, které ještě trošku překrájíme na menší kousky, přidáme vejce a okořeníme. Na pečící plech nalijeme trošku oleje a z připravené hmoty na něj položíme 12 bochánků. Karbanátky pečeme ve vyhřáté troubě asi 45 minut. Během pečení je obrátíme. Upečené karbanátky podáváme s vařenými brambory.

Další jídla:
Plněná mexická tortilla, placky.
Pečené kuře na bazalce během pečení poléváme šťávou.
Kuřecí čínské nudle dochutíme je limetkovou šťávou.
Kuře s rýží zalijeme omáčkou.
Dušená mrkev s kuřecím masem a vařeným bramborem.
Zapečené brambory s vepřovým masem a houbami pečeme, až se vytvoří kůrka.
Karbanátky z mletého masa podáváme s vařenými bramborami.
Thajské nudle s kuřecím masem nakrájeným na nudličky.
Zapečená vepřová krkovice s plátkem sýra.
Kuře na pomerančích podáváme s rýžovými nudlemi nebo rýží.
Polévková zelenina kterou zavíčkujeme a sterilizujeme.
Zeleninové karbanátky

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit krůtí karbanátky s kysaným zelím.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.