Recepty

Recepty > kuře > krůtí maso delikates

Krůtí maso delikates

Potřebné suroviny:

400 g krůtího masa, 1 citron, 1 vaječný bílek, petrželová nať, 4 lžíce worchesterové omáčky, sůl, koření, 80 g sezamových semínek

Postup přípravy:

Připravíme si marinádu z pokrájené petrželové natě, soli, koření, worchestrové omáčky a citronové šťávy. Maso nakrájíme na 6 cm dlouhé pásky a vložíme do mělké nádobky. Zalijeme marinádou a necháme alespoň čtvrt hodiny marinovat. Poté maso vyndáme z marinády a necháme odkapat. Bílek jen mírně vidličkou rozšleháme. Maso nejdříve namočíme do bílku a potom opatrně obalíme v sezamových semínkách. Osmažíme na rozpáleném tuku.

Další jídla:
Kuřecí nudličky se žampiony posypeme pažitkou.
Pečená krůtí stehna pečená dvě hodiny.
Kuřecí nudličky s ananasem podáváme s vařenou neochucenou rýží.
Kuřecí nudličky na smetaně podáváme s rýží.
Zapékané rizoto posypeme strouhaným sýrem.
Grilované kuře s nádivkou pečeme do křupavé kůrčičky.
Krůta na pomerančích s brambory.
Kuře na pomerančích nakrájíme na kostky o velikosti sousta...
Recept na kuře na paprice s rýží.
Mrkvový perkelt dusíme.
Krůtí maso na paprice dusíme doměkka.
Krůta pečená se zelím s knedlíky.
Krůta na houbách s vařenými brambory.
Krůtí maso na kari

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla krůtí maso delikates přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.