Recepty

Recepty > kuře > krůtí maso na kari s patizony

Krůtí maso na kari s patizony

Potřebné suroviny:

400 g vykostěného krůtího masa
rostlinný olej
sůl
mletý černý pepř
1 cibule
400 g patizonů
kari koření
drůbeží vývar
2 rajčata
2 zeleninové papriky
2 mladé cibulky
1 lžíce jemně nasekaného čerstvého kopru

Postup přípravy:

Omyté a vykostěné krůtí maso nakrájíme na malé kostky, opečeme na rozpáleném oleji, osolíme, opepříme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli a zpěníme. Patizony oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kostky, které přimícháme k masu, osmažíme, posypeme kari kořením, podlijeme drůbežím vývarem a udusíme dopoloměkka. Poté přidáme nakrájené zeleninové papriky bez jádřinců, posléze oloupaná nakrájená rajčata a vše spolu udusíme doměkka. Nakonec posypeme drobně rozsekanou mladou cibulkou a jemně sekaným čerstvým koprem. Promícháme a sejmeme z ohně.

Další jídla:
Cuketa na kari ke které přilijeme kokosové mléko.
Pečená krůtí stehna pečená dvě hodiny.
Krůta pečená se zelím s knedlíky.
Maďarský kuřecí perkelt podáváme s noky.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Krůta na houbách s vařenými brambory.
Ruský boršč posypeme posekanou petrželkou.
Králík na víně s omáčkou.
Krůta na pomerančích s brambory.
Grilované kuře s nádivkou pečeme do křupavé kůrčičky.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Krůtí maso na paprice dusíme doměkka.
Kuře na pomerančích nakrájíme na kostky o velikosti sousta...
Krůtí maso na kari

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla krůtí maso na kari s patizony přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.