Recepty

Recepty > kuře > krůtí paprikáš

Krůtí paprikáš

Potřebné suroviny:

500 g krůtího masa
olej
1 cibule
sůl
pepř
mletá sladká paprika
2 lžíce kečupu
1-2 lžíce zakysané smetany
lečo
1 chilli paprička
2 rajčata
hladká mouka na zahuštění
pažitka

Postup přípravy:

Krůtí maso umyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Na rozpáleném oleji orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme kousky mas, osolíme, opečeme a chvíli odusíme. Poprášíme mletou sladkou červenou paprikou, podlijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme nadrobno nakrájenou chilli papričku zbavenou zrníček, lečo, nakrájené rajčata a spolu dusíme doměkka. Zahustíme hladkou moukou vymíchanou v troše vody a několik minut povaříme. Přilijeme zakysanou smetanu, ve které jsme rozmíchali kečup a znovu krátce povaříme.

Další jídla:
Kuřecí nudličky na smetaně podáváme s rýží.
Pečená krůtí stehna pečená dvě hodiny.
Krůta na pomerančích s brambory.
Králík na víně s omáčkou.
Krůtí maso na paprice dusíme doměkka.
Krůta pečená se zelím s knedlíky.
Zapékané rizoto posypeme strouhaným sýrem.
Grilované kuře s nádivkou pečeme do křupavé kůrčičky.
Kuře na pomerančích nakrájíme na kostky o velikosti sousta...
Krůta na houbách s vařenými brambory.
Kuřecí nudličky s ananasem podáváme s vařenou neochucenou rýží.
Kuřecí nudličky se žampiony posypeme pažitkou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Krůtí maso na kari

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla krůtí paprikáš přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.