Recepty

Recepty > kuře > krůtí perkelt

Krůtí perkelt

Potřebné suroviny:

400 g vykostěného krůtího masa
1 cibule
40 g sádla nebo oleje
2 rajčata
1 lžička mleté červené papriky
2 zeleninové papriky
sůl
1 lžíce kečupu

Postup přípravy:

Omyté maso nakrájíme na malé kousky. Cibuli nasekanou nadrobno zpěníme na rozpáleném sádle nebo oleji, přimícháme mletou červenou papriku a nakrájené maso. Opečeme, trochu podlijeme a podusíme. Potom přidáme nakrájené zeleninové papriky bez jádřinců a posléze oloupaná nakrájená rajčata, vše osolíme a udusíme doměkka. Nakonec přidáme kečup a ještě ohřejeme.

Další jídla:
Grilované kuře s nádivkou pečeme do křupavé kůrčičky.
Krůta na pomerančích s brambory.
Kuře na pomerančích nakrájíme na kostky o velikosti sousta...
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí nudličky na smetaně podáváme s rýží.
Pečená krůtí stehna pečená dvě hodiny.
Mrkvový perkelt dusíme.
Krůtí maso na paprice dusíme doměkka.
Krůta pečená se zelím s knedlíky.
Zapékané rizoto posypeme strouhaným sýrem.
Krůta na houbách s vařenými brambory.
Kuřecí nudličky s ananasem podáváme s vařenou neochucenou rýží.
Kuřecí nudličky se žampiony posypeme pažitkou.
Krůtí maso na kari

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla krůtí perkelt přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.