Recepty > kuře > krůtí perkelt
Potřebné suroviny:
400 g vykostěného krůtího masa
1 cibule
40 g sádla nebo oleje
2 rajčata
1 lžička mleté červené papriky
2 zeleninové papriky
sůl
1 lžíce kečupu
Postup přípravy:
Omyté maso nakrájíme na malé kousky. Cibuli nasekanou nadrobno zpěníme na rozpáleném sádle nebo oleji, přimícháme mletou červenou papriku a nakrájené maso. Opečeme, trochu podlijeme a podusíme. Potom přidáme nakrájené zeleninové papriky bez jádřinců a posléze oloupaná nakrájená rajčata, vše osolíme a udusíme doměkka. Nakonec přidáme kečup a ještě ohřejeme.
Další jídla:
Grilované kuře s nádivkou pečeme do křupavé kůrčičky.
Krůta na pomerančích s brambory.
Kuře na pomerančích nakrájíme na kostky o velikosti sousta...
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí nudličky na smetaně podáváme s rýží.
Pečená krůtí stehna pečená dvě hodiny.
Mrkvový perkelt dusíme.
Krůtí maso na paprice dusíme doměkka.
Krůta pečená se zelím s knedlíky.
Zapékané rizoto posypeme strouhaným sýrem.
Krůta na houbách s vařenými brambory.
Kuřecí nudličky s ananasem podáváme s vařenou neochucenou rýží.
Kuřecí nudličky se žampiony posypeme pažitkou.
Krůtí maso na kari
Recept na přípravu jídla krůtí perkelt přináší na talíř inspiraci.