Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
800 g krůtího masa, cibule, mražené lečo, mletá paprika, mletý pepř, sůl, jedna nebo dvě feferonky, olej, sladká smetana
Postup přípravy:
Krůtí maso naklepeme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a v misce promícháme s olejem necháme odležet. Na rozehřátém oleji osmažíme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme k ní odležené nudličky masa, osmažíme a postupně přidáváme mražené lečo, feferonky, mletou papriku a smetanu. Dusíme doměkka.
Podáváme s těstovinami a na talíři ještě dozdobíme kysanou smetanou.
Další jídla:
Rýžové nudle s mletým masem dozdobíme při podávání čerstvou zeleninou.
Kuřecí čínské nudle dochutíme je limetkovou šťávou.
Kuře s rýží zalijeme omáčkou.
Domácí nudle do polévky skladujeme i několik týdnů.
Thajské nudle s kuřecím masem nakrájeným na nudličky.
Dušená mrkev s kuřecím masem a vařeným bramborem.
Kuře na pomerančích podáváme s rýžovými nudlemi nebo rýží.
Rajská polévka s rýží předem uvaženou.
Pivovarský tokáň zahustíme strouhankou.
Rýžové nudle s kuřecím masem zakápneme sójovou omáčkou s chilli a česnekem a promícháme.
Pečené kuře na bazalce během pečení poléváme šťávou.
Rýžové závitky
Recept, podle kterého je hračka připravit krůtí tokáň.